Очільник громади Олександр Гусаров провів робочу нараду з колегами й керівниками галузей освіти, медицини, культури. Розглянуто нагальні проблеми й фінансування їх вирішення

Дата: 04.07.2024 11:28
Кількість переглядів: 47

Фото без описуВ Печенізькій СВА колегіально розглянуто питання проведення необхідного фінансування й першочергового виділення коштів з місцевого бюджету для виконання функцій місцевого самоврядування, у відповідності з вимогами воєнного стану.

Очільник громади Олександр Гусаров провів робочу нараду з колегами й керівниками галузей освіти, медицини, культури. Розглянуто нагальні проблеми й фінансування їх вирішення.

Першочергово розглянули звернення окремих підрозділів Сил оборони харківського напрямку. Прийнято чергове рішення про фінансову підтримку. Двом бригадам Збройних Сил України надаємо допомогу на загальну суму 1 мільйон гривень. За ці кошти ЗСУ буде придбано необхідне спорядження та засоби радіоелектронної боротьби.

Продовжуючи підготовку до осінньо-зимового періоду й опалювального сезону, проводимо виконання робіт з придбання твердого палива, ремонту систем опалення в закладах медицини, культури, освіти. Виконуються роботи по перевірці монометрів, газових сигналізаторів. Налагоджуємо роботи із запуску модульної котельні, яка подаватиме тепло в лікарню й дитсадок в Печенігах. Виконуються поточні роботи з обслуговування генераторів в закладах громади. Серед розглянутих важливих питань - придбання котлів, термоакумуляторів, благоустрій територій громади, підготовка приміщення для роботи поліцейських офіцерів громади, фінансування робіт з ремонту покрівлі багатоквартирного будинку та ряд інших важливих напрямків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь