Печенізьку громаду вчергове відвідала Ганна Новосад - ексочільниця Міністерства освіти і науки України та співзасновниця Благодійної організації "Міжнародний Благодійний фонд "SavED"

Дата: 18.07.2024 14:04
Кількість переглядів: 47

Фото без описуПеченізьку громаду вчергове відвідала Ганна Новосад - ексочільниця Міністерства освіти і науки України та співзасновниця Благодійної організації "Міжнародний Благодійний фонд "SavED", разом з членами команди фонду.

Гості громади побували в освітньому центрі "Вулик" в Печенізькому ліцеї ім.Семирадського, який протягом минулого навчального року ефективно працював саме завдяки облаштуванню освітнього простору й реалізації проєкту Благодійним фондом "SavED".

Роботою "Вулика" задоволені всі - діти, батьки, вихователі, педагоги, влада громади й наші партнери. Маємо чудовий результат співпраці задля наших дітей.

Під час чергової зустрічі начальник Печенізької СВА Олександр Гусаров та Ганна Новосад обговорили можливості подальшої співпраці, враховуючи проблеми сфери освіти в громаді, необхідність подолання освітніх втрат та організації корисного й безпечного дозвілля для наших дітей. Окрім того, керівник громади проінформував пані Ганну щодо актуальних проблем у громаді на сьогодні, серед яких проблема з водопостачанням.

 Олександр Гусаров подякував "SavED" та особисто Ганні Новосад  за увагу до Печеніжчини й надзвичайно важливу та суттєву допомогу нашим дітям.

 Сподіваємось на подальшу результативну співпрацю. Тримаємо зв'язок із SavED та працюємо далі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь