Звернення Олександра Гусарова - начальника Печенізької СВА, з нагоди Дня працівників освіти!

Дата: 07.10.2024 14:46
Кількість переглядів: 15

Фото без описуЩиро вітаємо всю освітянську спільноту Печенізької громади з професійним святом – Днем працівників освіти України!💐

Шановні освітяни! Саме ваша професія – одна з найбільш важливих і необхідних для суспільства. Вона збагачує знаннями, мудрістю та духовними цінностями, відіграє велике значення у становленні особистості, формуванні нової генерації. Сьогодні, як ніколи раніше, нашій країні потрібна ініціативна, патріотична та освічена молодь!

Наразі ми переживаємо дуже непрості часи. Але, попри війну, вся освітянська спільнота Печенізької громади сумлінно працює, забезпечує навчально-виховний процес в дистанційному форматі. Ви освоїли нові форми роботи з учнями, навчилися ефективно взаємодіяти з колегами і батьками.

Від усієї громади щиро дякуємо вам, шановні освітяни, за самовіддану працю у таких нелегких умовах сьогодення, виховання наших дітей, вірність своєму покликанню.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні перебувають на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі.

Бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, миру і добробуту!

Хай сумлінне служіння обраній справі буде й надалі для вас джерелом натхнення і нових досягнень, а засіяна вашою невтомною працею освітянська нива врожаїться новими талантами, яскравими особистостями та гарними здобутками!

Зі святом!💐


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь