ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОГРАМА МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ'Я "ТИ ЯК?"

10 Січня, 2024 р., 16:48
За співпраці Міністерства охорони здоров’я України та фінансової підтримки міжнародної організації «FHI 360» на Харківщині проходять навчання для фахівців з підтримки психічного здоров’я.
09 Січня, 2024 р., 16:41
Сьогодні тисячі українських дітей чекають з фронту дідуся, брата, маму чи тата, а дехто і обох батьків. В цей період малеча особливо вразлива і як ніколи потребує підтримки.
02 Січня, 2024 р., 09:47
Початок нового року — час обіцянок собі. Пообіцяйте піклуватися про ментальне здоров’я — своє та близьких. Завжди можна почати з простого.
20 Грудня, 2023 р., 16:18
Зазвичай хвилювання через певні події чи буденні клопоти триває недовго — від кількох хвилин до кількох днів. Але для деяких тривожність — це не просто напружений день чи занепокоєння.   Як наслідок тривалого стресу вона може тривати протягом тижнів, місяців і навіть років. Може переростати у тривожний розлад і заважати людині жити повноцінним життям. 
15 Грудня, 2023 р., 08:31
Перша леді України Олена Зеленська провела зустріч із представниками регіонів, відповідальними за впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я.
29 Листопада, 2023 р., 10:33
Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов взяв участь у розширеному засіданні Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України.
28 Листопада, 2023 р., 10:42
Гаряча лінія кризової підтримки — це безоплатна та цілодобова допомога для ветеранів, їхніх родин та постраждалих від наслідків війни. За вказаним номером отримати консультацію психологів можуть:
27 Листопада, 2023 р., 11:44
Психологічна допомога та психосоціальна підтримка для громадян, які постраждали від війни, є одним з основних напрямків роботи у сфері соцзахисту Харківщини.
10 Листопада, 2023 р., 09:29
Необхідно зважати, що за таких умов здатність дитини навчатися може знижуватися: вона може гірше сприймати та запам’ятовувати нову інформацію, бути більш емоційною, менш зібраною та уважною.
31 Жовтня, 2023 р., 16:23
Коли болить зуб, ми йдемо до стоматолога, коли хапає серце — до кардіолога. Коли після місяців сильного стресу поглинає тривога, вирують чи навпаки завмирають емоції, далеко не кожен готовий звернутися до фахівця з ментального здоров’я. Через стигму та хибні уявлення, «невидимі поранення» забирають сили навіть у найстійкіших.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь