Сторінка на стадії наповнення.

26 Квітня, 2024 р., 15:07
26 квітня разом зі школярами та освітянами відкрили клас безпеки, створений нами на базі опорного закладу загальної середньої освіти - Печенізького ліцею ім.Г.Семирадського.
26 Квітня, 2024 р., 15:05
Начальник Печенізької СВА Олександр Гусаров та колектив селищної ради поклали квіти до пам'ятного знаку. В пам'ять про кожного, хто приборкав найбільшу техногенну катастрофу XX-го століття. Ми вдячні тим, хто першим боронив людство від чорнобильського лиха, хто власним життям закрив світ від страшного радіаційного монстра, схиляємо голови перед пам’яттю тих, кого вже немає серед нас.
26 Квітня, 2024 р., 08:04
Слова "Чорнобильська АЕС" стали уособленням небаченого досі явища - атомної енергії, яка вийшла з-під контролю. Аварія, що трапилася на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції, стала катастрофою планетарного масштабу.
25 Квітня, 2024 р., 13:07
Внутрішньо переміщені особи користуються тими ж правами і свободами відповідно до Конституції, законів та міжнародних договорів України, як і інші громадяни України, що постійно проживають в Україні. Забороняється їх дискримінація при здійсненні ними будь-яких прав і свобод на підставі, що вони є внутрішньо переміщеними особами.
24 Квітня, 2024 р., 16:45
З 21 по 27 квітня 2024 року Європейський регіон ВООЗ відзначає Європейський тиждень імунізації (EIW). Мета цього широкомасштабного заходу – підвищити серед громадськості розуміння важливості вакцинації для попередження небезпечних захворювань та збереження життя. Цього року Європейський тиждень імунізації  співпадає з 50-ю річницею впровадження Всесвітньою Організацією Охорони Здоров’я (ВООЗ) “Розширеної  програми імунізації” (EPI), мета якої – забезпечити доступ до життєво необхідних вакцин кожній дитині в світі незважаючи на регіон проживання та соціоекономічний статус.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь