22 Березня, 2023 р., 09:15
Через російську агресію територія України зазнала найбільшого забруднення вибухонебезпечними предметами серед країн світу...
21 Березня, 2023 р., 17:14
Долучитися до лав «Гвардії наступу» можна у 10 Центрах надання адміністративних послуг у Харкові та області (щоденно 09.00 – 16.00):
21 Березня, 2023 р., 09:21
Рівні права та можливості для кожної людини – ідея всесвітнього масштабу, яка щорічно відзначається 21 березня у Міжнародний день боротьби за ліквідацію расової дискримінації.
21 Березня, 2023 р., 09:13
ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ГРОМАДИ!  22 березня 2023 р.  з 9.30 __________________________  У будівлі центру надання соціальних послуг за адресою: смт Печеніги, вул. Поштова, 41 французькою міжнародною неурядовою організацією "Acted" буде здійснюватися реєстрація на отримання грошової допомоги. При собі необхідно мати оригінали наступних документів: паспорт (якщо це картка, необхідно також витяг про місце реєстрації)  ІПН (ІПН потрібен від усіх осіб домогосподарства, включно з дітьми) свідоцтво про народження реквізити банківського рахунку у форматі IBAN (за наявності)  Член родини може отримати грошову допомогу на банківський рахунок IBAN через Ощадбанк, інший банк або через Укрпошту  Увага! Для реєстрації грошової допомоги запрошуються жителі й родини, ЯКІ НЕ РЕЄСТРУВАЛИСЯ Й НЕ ОТРИМУВАЛИ МІЖНАРОДНОЇ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ  Участь у програмі не є гарантією отримання грошової допомоги
20 Березня, 2023 р., 11:52
Міжнародна гуманітарна організація World Central Kitchen - одна з тих, хто підтримує Печенізьку громаду вже тривалий період. Цього разу представники World Central Kitchen з гуманітарною місією особисто відвідали села Мартове, Артемівку, П'ятницьке, Кицівку та смт Печеніги. Продуктові набори з овочами, молоком, хлібом та іншими продуктами були передані жителям вказаних сіл до кожного двору. В смт Печеніги протягом двох днів гуманітарку отримали працездатні жителі, які втратили роботу, а також жителі від 19 до 59 років з розрахунку "один пакет на одну родину".
19 Березня, 2023 р., 09:24
Протягом тижня всі мешканці села Артемівка, а це 645 дітей та дорослих, отримали великі продуктові набори.
19 Березня, 2023 р., 09:18
Маємо можливість запропонувати одяг безкоштовно матусям з дітками, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, пенсіонерам, малозабезпеченим сім'ям, багатодітним, вимушеним переселенцям та всім, хто потребує цієї підтримки. Люди із вдячністю приймають допомогу вживаними речами, яку отримують в гуманітарному штабі.
17 Березня, 2023 р., 11:35
Обрали саме Харківську область, бо на її територіях, що перебували під окупацією, є колосальний запит на психосоціальну підтримку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь