15 Лютого, 2023 р., 20:14
Відповідно до власних ідеологічних переконань можна обрати одну з 8 сформованих бригад:
14 Лютого, 2023 р., 11:19
Завдяки співпраці з благодійним фондом "Харків з тобою" Печенізька громада отримала партію будівельних матеріалів - руберойду. Покрівельні гідроізоляційні будматеріали призначені для допомоги мешканцям багатоквартирних будинків №38, 40 та 42 по вул. Незалежності в смт Печеніги. Дві п'ятиповерхівки та чотириповерхівка постраждали від обстрілів окупантів та потребують ремонту. Питання ремонту дахів будинків буде вирішуватись жителями відповідних ОСББ, як тільки дозволять погодні умови.  Дякуємо за допомогу Олені Рофе-Бекетовій, директору Благодійного фонду «Харків з тобою» та всьому колективу фонду. Ваша підтримка є для наших людей вагомою та важливою.
12 Лютого, 2023 р., 10:46
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що пунктом 177.14 ст. 177 Податкового кодексу України (далі – Кодекс)  фізичні особи – підприємці – власники, орендарі, користувачі на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, які здійснюють виробництво власної сільськогосподарської продукції, а також голови сімейних фермерських господарств, у тому числі щодо земельних ділянок, що належать членам такого сімейного фермерського господарства та використовуються таким сімейним фермерським господарством, зобов’язані подавати у складі річної податкової декларації додаток з розрахунком загального мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ).
12 Лютого, 2023 р., 10:08
Чи не щодня з тимчасово окупованих територій надходять новини про примусову паспортизацію ворогом українців. Погрожуючи насильницькими обмеженнями у правах та фізичною розправою, рф намагається схилити мешканців захоплених територій до отримання «документів».
12 Лютого, 2023 р., 10:07
Історія про те, як переконливі правові аргументи державного виконавця Індустріального відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції нагадали неплатнику аліментів про обов’язок забезпечувати фінансові інтереси власної дитини.
10 Лютого, 2023 р., 10:59
Відповідно до власних ідеологічних переконань можна обрати одну з 8 сформованих бригад:
10 Лютого, 2023 р., 10:50
На території Харківської області працюють 5 ЦНАПів, де фахівці Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби надають всі необхідні консультації для охочих доєднатися до батальйонів «Гвардії Наступу»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь