20 Лютого, 2023 р., 18:06
Кандидатами можуть стати громадяни віком від 18 до 60 років. Вони мають пройти медичну комісію та психологічний відбір. Після цього всі добровольці проходитимуть навчання тривалістю близько місяця.
20 Лютого, 2023 р., 18:03
Дементіївка — кривава та героїчна сторінка боїв за Харківщину. Гвардійці, бійці Збройних сил та Територіальної оборони стояли там не на життя, а на смерть — зупиняли жорстоких російських окупантів, які рвалися на Харків. «Збан», боєць штурмової бригади «Спартан», розповів про ті тяжкі дні щоденних боїв у надзвичайно важких умовах.
20 Лютого, 2023 р., 17:52
Характер фізичного примусу, застосованого до особи – «деталь», яка може докорінно змінити рівень відповідальності за завдану особою шкоду правоохоронюваним інтересам під його впливом.
20 Лютого, 2023 р., 08:13
Шановні мешканці Печеніжчини! 20 лютого в Україні відзначають День Пам'яті Героїв Небесної Сотні. У цей день ми згадуємо про подвиг учасників Революції гідності 2013-2014 років та вшановуємо пам'ять загиблих під час протестів. Це – день жалоби, оскільки він пов’язаний із загибеллю громадян під час Революції Гідності та на початку російської агресії на сході України, але він покликаний вшановувати не смерть, а боротьбу за гідне та вільне життя, жертовність і відвагу. Революція Гідності змінила Україну і кожного громадянина. Ті буремні події 2014 року навчили всіх бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати незалежність своєї країни до останнього подиху. І сьогодні, будуючи нову державу, ми повинні пам’ятати, за що загинула Небесна Сотня.  Схиляємо голови перед подвигом тих, хто ціною власного життя відстояв право держави йти демократичним шляхом. У цей день бажаю  нашій землі миру і злагоди, а нашій державі – процвітання, сили і свободи!
20 Лютого, 2023 р., 08:11
20 лютого Україна вшановує пам'ять героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави. 9 років тому під час Революції гідності в центрі Києва відбулися масові розстріли протестувальників.
20 Лютого, 2023 р., 07:12
Сьогодні вся Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні, людей, які мужньо і хоробро відстоювали нашу незалежність та нашу єдність. Вони вкотре довели, що Україна завжди боротиметься за свою свободу.
16 Лютого, 2023 р., 13:12
Один з них – «Лють» (бригада Національної поліції України).
16 Лютого, 2023 р., 13:10
Добровольців тренуватимуть висококваліфіковані інструктори.
15 Лютого, 2023 р., 20:16
Після повномасштабного вторгнення підрозділ був залучений до оборони столиці. Його бійці спільно із ЗСУ звільнили понад 20 населених пунктів Київщини, розбивали колони ворожої техніки та рівняли із землею позиції окупантів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь