03 Лютого, 2023 р., 11:07
МВС розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу». Штурмові бригади, до яких можуть вступати добровольці, націлені саме на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. Про це в ефірі Єдиного телемарафону заявив виконувач обов’язків Міністра внутрішніх справ Ігор Клименко.
02 Лютого, 2023 р., 17:42
За підтримки Харківської обласної військової адміністрації та Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні продовжуємо надавати допомогу жителям громади.
01 Лютого, 2023 р., 11:50
3 лютого з 9.30 в селі П’ятницьке відбудеться прийом сімейного лікаря центру первинної медико-санітарної допомоги Печенізької селищної ради Хім’як Людмили Іванівни.
31 Січня, 2023 р., 11:53
Як передати показання лічильників газу?
31 Січня, 2023 р., 10:41
Отруєння бджіл у більшості випадків відбувається через несвоєчасну інформацію бджолярів про час, місце та характер хімічних обробок полів з боку організацій, що проводять таку роботу, порушення ними правил застосування пестицидів та безконтрольне використання небезпечних для бджіл препаратів.
17 Січня, 2023 р., 09:22
Харківщина незламна і одне з красномовних тому підтверджень – результати роботи органів державної виконавчої служби. Зокрема, мовиться про забезпечення фінансових інтересів дітей.
17 Січня, 2023 р., 09:17
✔️Разом з медиками працюємо над тим, щоб жителі Печенізької громади мали можливість отримати якісні медичні послуги. 
15 Січня, 2023 р., 11:18
Раді бачити усміхнені обличчя наших дітей. Вдячні нашим дітям і наставникам Печенізького ліцею ім. Г.Семирадського за популяризацію і відтворення добрих народних традицій. І ніколи нікому їх не зруйнувати. Колядуйте, щедруйте, водіть Козу, Маланку, вивчайте, шануйте й бережіть своє, рідне.
13 Січня, 2023 р., 09:25
Підтримка рідних та близьких у важкі воєнні часи надзвичайно важлива. А в різдвяно-новорічні свята вона набуває ще більшого значення, адже це гарна нагода подзвонити, відвідати та підтримати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь