08 Березня, 2023 р., 10:41
«Буревій» – бригада утилізації російських військових. Бригада брала участь у боях проти російських загарбників у лютому – березні 2022 року під час оборони Києва, у районі населених пунктів Мощун, Горенка та Гостомель, а також у боях під Лисичанськом у червні та липні 2022 року. Нині військовослужбовці бригади продовжують воювати на передовій східного напрямку!
08 Березня, 2023 р., 10:37
Сьогодні весь світ захоплюється мужністю, незламністю, нескореністю, відданістю та красою української жінки. На фронті і в тилу ви бороните від ворога Батьківщину, свою громаду й родину.
06 Березня, 2023 р., 20:20
Вишкіл проходив на одному з полігонів регіону в умовах, наближених до бойових.
06 Березня, 2023 р., 20:07
Раніше така довідка на порталі була доступна лише щодо дорослих. Тепер протягом кількох хвилин на порталі Дія батьки чи опікуни можуть оформити витяг про місце проживання дитини, повідомляють у Мінцифрі.
04 Березня, 2023 р., 20:09
Вижити під ударами авіації та корабельної артилерії, бути сильною тоді, коли інші ламаються, прорватись в Україну крізь рашистські блокпости, працювати на формування штурмової бригади.
03 Березня, 2023 р., 17:07
Дії охоронця, який повідомив грабіжникам пароль від сейфа, аби отримати частину від здобутого, та охоронця, що вчинив те ж саме, але задля збереження свого життя й здоров’я – кваліфікуються по-різному. Українське правосуддя розділяє схожі, на перший погляд, злочини, детально аналізуючи сукупність об'єктивних та суб'єктивних ознак.
02 Березня, 2023 р., 17:02
В Чугуївському районі на території  Слобожанської селищної ради  зареєстрований один випадок отруєння дитиною раннього віку водно-нітратної метгемоглобінемії, або так званого «блакитного синдрому немовлят» – захворювання, що виникає в наслідок вживання води з перевищенням вмісту нітратів.
01 Березня, 2023 р., 16:59
Швидкі темпи нарощування міжнародних коопераційних зав’язків представляють серйозну загрозу щодо занесення і розповсюдження на території України однієї з небагатьох найнебезпечніших інфекцій – грипу птиці. Вплив на птахівництво призводить до суттєвих економічних збитків (знищення поголів’я птиці, накладення карантинних та інших обмежувальних заходів, заборона торгівлі, додаткові ветеринарно-санітарні заходи) як в розвинених країнах, так і у країнах, що розвиваються.
01 Березня, 2023 р., 16:17
Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів, вулиць, провулків, тупиків Печенізької селищної ради
26 Лютого, 2023 р., 12:13
Сьогодні доля України вирішується на полі бою. Саме зараз держава виборює право на життя, свободу та гідність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь