26 Березня, 2023 р., 11:35
Печенізька громада щиро вітає військовослужбовців, добровольців і патріотів, які у лавах Національної гвардії України стали на захист народу, цілісності і суверенітету нашої держави. Дякуємо всім, хто зараз несе службу і зустрічає цей день у зоні бойових дій. Завдання Нацгвардії України – громадська безпека, охорона порядку, захист прав, життя, законних інтересів та свобод українців, держави та її кордонів. Сьогодні нацгвардійці, демонструючи неймовірну мужність та звитягу, є однією з головних складових нашого захисту на лініях фронту. Витримки вам, міцності руки, в якій ви тримаєте зброю, безпеки у домах ваших рідних та усіх українців! Разом переможемо! І ніяк інакше!  Слава Україні! Слава Національній гвардії України! 
26 Березня, 2023 р., 11:31
У програмі навчання - вдосконалення навичок з володіння різними видами зброї, надання медичної допомоги та психологічна підготовка.
25 Березня, 2023 р., 11:33
Аби долучитися до підрозділів Переможців, необхідно заповнити анкету за посиланням http://bit.ly/gvardnastup. Також дізнатися про умови вступу до «Люті» можна у 10 ЦНАПах Харкова та області (щоденно: 09.00 – 16.00):
23 Березня, 2023 р., 17:03
Олег Бородай до Нацгвардії долучився у 2015 році добровольцем. Наразі воює на Бахмутському напрямку.
23 Березня, 2023 р., 15:32
Запорукою ефективного, економічно вигідного та безпечного тваринництва в господарствах різних форм власності є належний рівень біобезпеки. Саме біобезпека в нинішніх реаліях єдиний спосіб захистити свиногосподарства від різних збудників захворювань, зокрема, й африканської чуми свиней.  Адже проблема африканської чуми свиней, на жаль, не зникла і періодично нагадує нам про загрозу заносу на територію Харківської області.  
23 Березня, 2023 р., 10:02
Економічне обґрунтування зміни тарифів на вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) для абонентів Печенізького комунального підприємства “Джерело”.
22 Березня, 2023 р., 17:07
Солдат Шаргін Вадим Леонідович був стрілцем 2-го стрілецького відділення 3-го взводу 2-ї стрілецької роти однієї з військових частин ЗСУ. 19 березня Вадим Шаргін загинув, як Герой, під час ведення бою з військовими формуваннями російського окупанта в Бахмутському районі на Донеччині.
22 Березня, 2023 р., 15:30
Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, Представництво в Україні, в рамках проекту «Розвиток малих та середніх підприємств: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, запрошує український мікро- та малий бізнес взяти участь у грантовій програмі.
22 Березня, 2023 р., 09:52
До Печенізької громади продовжує надходити щотижнева допомога хлібними виробами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь