20 Квітня, 2023 р., 12:54
Міжнародний Саміт міст та регіонів
20 Квітня, 2023 р., 11:48
            Обізнаність в питаннях дискримінації – це сила в боротьбі з нею.
20 Квітня, 2023 р., 11:01
З метою забезпечення безперебійним електропостачанням об’єктів критичної інфраструктури, а саме централізованого водопостачання, за підтримки Благодійної організації "Фундація Олени Зеленської" та за сприяння Харківської обласної військової адміністрації Печенізьке комунальне підприємство «Джерело» отримало новий генератор потужністю 70 кВт.
19 Квітня, 2023 р., 15:43
На початку повномасштабного вторгнення перша леді України Олена Зеленська ініціювала появу в «Довіднику безбар’єрності» нового розділу, який би допоміг сім’ям з дітьми, людям з інвалідністю, людям старшого віку та їхнім близьким з алгоритмом дій у різних обставинах, викликаних війною.
19 Квітня, 2023 р., 14:36
Продовжуємо працювати над залученням до Печенізької громади міжнародної допомоги. Восени подавали заявку на отримання автомобілю на електронну платформу Міністерства охорони здоров’я «Медичні закупівлі». Наша громада пройшла відбір і стала одним із отримувачів міжнародної допомоги від ЮНІСЕФ.
18 Квітня, 2023 р., 16:17
Завдяки підтримці благодійної організації ADRA Ukraine мешканці населених пунктів Печенізької громади продовжують отримувати хлібні вироби.
18 Квітня, 2023 р., 14:30
Рекомендації до уваги суб’єктів господарювання щодо дотримання вимог протиепідемічних заходів, спрямованих на протидію поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)»
17 Квітня, 2023 р., 15:31
«Безсумнівно, сьогодні їх робота заслуговує поваги, як ніколи. Адже від початку повномасштабного вторгнення ворога на наші землі їм доводиться працювати у режимі нон-стоп. Вони гасять пожежі, боряться зі стихійними лихами, розбирають завали, перевантажують величезні вантажі гуманітарної допомоги, аби допомогти нашим людям пережити ці важкі часи», - зазначив Олександр Сергійович.
17 Квітня, 2023 р., 09:59
«Довідник безбар’єрності» – ініціатива і флагманський проєкт першої леді України Олени Зеленської.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь