09 Травня, 2023 р., 15:44
Починається тепла пора року, а значить, зростають шанси на отруєння. Харчовим отруєнням називають гострий стан, викликаний вживанням їжі або води, зараженої бактеріями та токсинами, або іншими речовинами.
09 Травня, 2023 р., 15:19
Для українців це надзвичайно важливий та особливий день. В часи повномасштабного вторгнення російських терористів на територію нашої держави, Європа продемонструвала єдність з українським народом, показала свою потужну підтримку та допомогу у боротьбі за майбутнє України. Адже в цій війні український народ відстоює не тільки власну свободу, а й свободу всієї Європи. Дякуємо Європейському Союзу та усьому світу за підтримку та допомогу у боротьбі з російськими окупантами. Об'єднавшись, ми обов'язково здолаємо ворога та здобудемо таку довгоочікувану Перемогу.
09 Травня, 2023 р., 15:16
Указ про відзначення Дня Європи 9 травня підписав Президент України Володимир Зеленський. Раніше памʼятну дату в Україні відзначали у третю суботу травня.
09 Травня, 2023 р., 08:22
Громадська організація “Чугуївська правозахисна група” надає безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам та волонтерам, які перебувають на території Харківської області.
08 Травня, 2023 р., 16:25
Це перший в Україні профільний ресурс, присвячений всім питанням вакцинокерованих інфекцій, щеплень та використання вакцин. На вебсайті vaccine.org.ua міститься вичерпна інформація про вакцинацію в Україні для медичних фахівців та представників громадськості, які шукають доказові матеріали про вакцини та щеплення.
08 Травня, 2023 р., 15:05
Перехід на бік ворога, заподіяння шкоди суверенітету, територіальній цілісності та недоторканості держави у цей складний час заслуговує гідної й жорсткої кримінально-правової відповіді. Проте не кожне подібне суспільно-небезпечне діяння слід кваліфікувати відповідно до статті 111 Кримінального кодексу, адже вчиняти такі дії особа може не лише з власних переконань.
08 Травня, 2023 р., 10:32
Цього дня в 1945 році нацистська Німеччина підписала Акт про капітуляцію перед союзниками з Антигітлерівської коаліції: США, Британією, СРСР та Францією. Друга світова війна стала одним з наймасштабніших збройних конфліктів в історії людства: загинуло, за різними оцінками, від 50 до 85 мільйонів людей. Втрати українців у Другій світовій – 5 мільйонів цивільних та 3 мільйони військових.
05 Травня, 2023 р., 15:41
Можливості для бізнесу 1. є-Робота постійно діючий прийом заявок (практично щомісяця)
05 Травня, 2023 р., 15:38
Дзвінки приймаються у понеділок - четвер з 8-00 год по 17-00 год. П’ятниця - з 8-00 год по 15-45 годину Як правильно у "Докладніше" Показання газових лічильників, що передані через сервіси 104ua не зараховуються на особові рахунки споживачів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь