22 Травня, 2023 р., 09:32
У День пам'яті жертв політичних репресій Президент України Володимир Зеленський ушанував пам'ять жертв Великого терору, вчиненого тоталітарним комуністичним режимом у 1937–1938 роках на українських землях.
21 Травня, 2023 р., 09:51
Катування, розстріли невинних без суду і слідства, насильницькі депортації, фільтраційні табори, масові переслідування з політичних мотивів – здавалося, що все це з падінням радянської системи назавжди залишилося в історії. Однак, після вторгнення Росії в Україну ідеологічні спадкоємці тоталітарних режимів у Росії знову принесли ці жахіття на українську землю.
20 Травня, 2023 р., 13:47
Колективом селищної ради, комунальниками "Джерела" упорядкувано територію відпочинку на "Раківці", що поряд з вулицею Рибною в смт Печеніги.
19 Травня, 2023 р., 13:56
Спілкування з мешканцями села відбулося за участю Юрія Мариненка - першого заступника селищного голови, Ірини Теперик - керуючої справами виконкому селищної ради, Надії Шматько - старости сіл Борщова, Гарашківка, Ганнівка, Гуслівка й Першотравневе.
18 Травня, 2023 р., 15:19
Аграріями вже розпочато новий виробничий сезон: проводиться внесення мінеральних добрив, завезення засобів захисту рослин, протруювання насіння, санітарна обрізка багаторічних плодових насаджень, продовжується боротьба з комірними шкідниками, моніторинг розвитку озимини, контроль за мишоподібними гризунами в посівах озимих зернових, ріпаку, багаторічних трав та посадках плодових, захист тепличних і парникових рослин.
18 Травня, 2023 р., 10:05
Вчергове підтримку й надійне плече нам підставив Міжнародний комітет Червоного Хреста в Україні, який допомагає мешканцям нашої громади протягом тривалого періоду.
17 Травня, 2023 р., 12:57
Згідно з роз’ясненням НКРЕКП, в умовах дії воєнного стану споживачі можуть отримати перерахунок вартості послуг розподілу (доставки) природного газу у наступних випадках:
17 Травня, 2023 р., 10:33
«Довідник безбар’єрності» – гід із коректного спілкування, який зафіксував нові норми безбар’єрної мови.
17 Травня, 2023 р., 10:32
За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова у громадах області триває системна робота з розмінування та відновлення електрифікації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь