29 Травня, 2023 р., 09:01
Тривалий час жителі Печенізької громади відчувають значну гуманітарну підтримку від різних благодійних організацій та фондів. І ми вдячні нашим партнерам за цю безкорисливість та вклад у справу наближення Перемоги над ворогом. Нам допомагають щиро, допомагають багато, допомагають, як рідним.
29 Травня, 2023 р., 08:58
Дві тисячі наборів насіння овочів вже передаються жителям смт Печеніги з розрахунку «один набір на одне домоволодіння». Допомога надається, в першу чергу, тим, хто не отримував подібні набори минулого року. Така підтримка є надзвичайно важливою для наших людей, адже сільськогосподарським виробництвом, зокрема, вирощуванням овочевих культур, займаються чи не в кожній родині, яка має присадибну ділянку.
29 Травня, 2023 р., 08:54
До системи безоплатної правової допомоги за допомогою мобільного додатку «Безоплатна правова допомога» звернувся Клієнт, який отримав мінно-вибухову травму та отримав інвалідність, з питанням: «Як отримати статус постраждалої особи?»
29 Травня, 2023 р., 08:29
На травень-червень 2023 року в рамках роботи Центру ветеранського розвитку при ХНПУ імені Г. С. Сковороди заплановано проведення заходів Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди ініціює відкриття Центру ветеранського розвитку як осередку підтримки  військовослужбовців, учасників бойових дій, інвалідів війни та членів їх сімей
27 Травня, 2023 р., 08:46
Шановні працівники екстреної медицини! Вітаємо Вас з професійним святом - Днем екстреної медичної допомоги! Дякуємо, що допомагаєте й оберігаєте! Дякуємо за усіх врятованих! Вам завжди доводилося працювати у критичних ситуаціях, та особливо важко робити це зараз – в небезпечних умовах воєнного часу! Та з початком повномасштабної війни ви продовжуєте сумлінно і самовіддано робити свою надскладну, відповідальну і таку благородну справу! Бажаємо терпіння й витримки. Нехай ваша боротьба, боротьба за найцінніше – життя та здоров’я людей, буде успішною! Нехай, не дивлячись на будь-які перешкоди, з вами завжди буде віра у власні сили! Оптимізму, наснаги, міцного здоров’я!
27 Травня, 2023 р., 08:35
Протягом двох днів набори з крупами, макаронами, олією, консервами, мукою, іншими продуктами першої необхідності змогли отримати майже 1200 жителів найповажнішого віку (від 60 років) в смт Печеніги.
26 Травня, 2023 р., 08:40
Ця турбота – від Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Благодійної організації «БФ «Івентрум». Найменші артемівці теж не залишилися без уваги: кожен малюк віком від 0 до 3-х років отримав набір дитячого харчування від Благодійного фонду «Місто-Х».
26 Травня, 2023 р., 08:37
Ми постійно на зв’язку із партнерами, які надають підтримку мешканцям Печеніжчини. Завдяки цій співпраці, довірі та взаєморозумінню наш гуманітарний штаб продовжує роботу із жителями громади, забезпечуючи людей найбільш необхідним.
24 Травня, 2023 р., 16:28
Дев’ять військовослужбовців Печенізької громади, які мають поранення, отримані під час бойових дій в умовах повномасштабного вторгення росії в Україну та перебувають на лікуванні або реабілітації, отримають матеріальну допомогу на загальну суму 90 тис. грн., тобто 10 тис. на кожного військовослужбовця із вказаної категорії.
24 Травня, 2023 р., 16:19
У Мінцифрі повідомили, що за кілька кліків можна подати заяву про заміну посвідчення водія в застосунку Дія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь