08 Червня, 2023 р., 11:01
Протягом попередніх двох тижнів футболки передані дітям багатодітних та малозабезпечених родин. Дякуємо за речі першої необхідності БФ «Нова Україна», його керівнику Дмитру Смолянському. Окрема вдячність за доставку партії футболок – Артему Козиреву.
08 Червня, 2023 р., 10:54
Такій істотній допомозі ми вкторе завдячуємо Благодійному фонду «Місто-Х» та його керівнику Сергію Мокреєву.
08 Червня, 2023 р., 09:13
Вказаний Перелік був затверджений у грудні 2022 року та періодично оновлюється. Зміни до нього вносяться за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.
07 Червня, 2023 р., 17:05
07.06.2023р. відбулося засідання Ради опіки та піклування при виконавчому комітеті Печенізької селищної ради
07 Червня, 2023 р., 16:37
Евакуація чи рідний дім, український паспорт чи папірець країни-агресора – складний вибір, який в умовах війни постає перед багатьма. Причиною для сумнівів є лише беззаконня, яким рф руйнує життя наших громадян.
07 Червня, 2023 р., 16:32
На основі рекомендацій Міністерства внутрішніх справ України та Служби безпеки України в «Довіднику безбар’єрності», створеному за ініціативи першої леді Олени Зеленської, розповідається про те, як допомогти людині у складній ситуації.
07 Червня, 2023 р., 15:02
Кабінетом Міністрів України 18 квітня 2023 року прийнято постанову № 340 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій».   Зазначеним нормативним документом внесені зміни, зокрема, до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива»: •        одночасно із зареєстрованим місцем проживання особи застосовано термін «задеклароване» місце проживання, при цьому житлова субсидія не може призначатися одночасно за зареєстрованим місцем проживання особи, задекларованим місцем проживання, та за місцем її фактичного проживання;
06 Червня, 2023 р., 13:46
Перед батьками, вчителями та суспільством в цілому стоїть надважливе завдання – відстояти для найменших шанс на щасливе дитинство й мінімізувати відбиток війни на їхньому ментальному здоров’ї.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь