07 Липня, 2023 р., 09:15
Життя в окупації складне та непередбачуване. Поряд з ворогом не діють закони цивілізованого світу, ба більше криміногенне оточення провокує на злочини, від вчинення яких іноді залежить порятунок власного життя та здоров’я.
06 Липня, 2023 р., 11:08
Пазл - турнір "Склади свого казкового героя" відбувся в Печенізькій бібліотеці для дітей. Протягом тижня наші молодші читачі збирали пазли, а потім шукали книги, в яких написано про зображених героїв.
05 Липня, 2023 р., 16:09
Щодня ментальне здоров’я українців зазнає випробувань, адже через війну запас стійкості швидко виснажується. Тому вкрай важливо своєчасно підтримати емоційний стан свій та оточуючих. Якщо самостійно справитися з навантаженням не вдається, варто звернутися по допомогу.
05 Липня, 2023 р., 15:59
«Довідник безбар’єрності» створений за ініціативи першої леді Олени Зеленської у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, батьками, які виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами.
05 Липня, 2023 р., 15:04
Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівцями Печенізької районної дільниці ветеринарної медицини в період з 04.07.2023 по 07.07.2023, 10.07.2023 року будуть проводитись профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в населеному пункті смт. Печеніги.
05 Липня, 2023 р., 15:01
Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 
03 Липня, 2023 р., 13:03
У зв’язку з чисельними зверненнями громадян, нагадуємо Вам про необхідність дотримання правил благоустрою, а саме про встановлення урн для сміття біля входу в магазини, перукарні, адміністративні будівлі та інші об’єкти загального користування.
03 Липня, 2023 р., 12:59
Кожного разу, коли чуємо сигнал про відбій повітряної тривоги, дякуємо нашим Силам протиповітряної оборони. Кожного разу, коли дізнаємось про збиті ракети й «шахеди», дякуємо нашим оборонцям неба.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь