07 Липня, 2023 р., 11:37
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру створила функціонал, який дозволяє онлайн отримати відомості з Державного земельного кадастру у формі витягу про землі в межах території територіальної громади: площа земель, найменування суміжних територіальних громад, інформація про матеріали, на підставі яких встановлені межі територіальної громади.
07 Липня, 2023 р., 11:33
06 липня здійснено виїзд в с. Новий Бурлук для надання соціальної послуги перукарем. Перукарські послуги надавалися в приміщені старостату та вдома, було обслуговано 19 клієнтів. Всі клієнти задоволені та вдячні перукарю Тетяні за сучасні стрижки. Завідувачкою відділення соціальної допомоги вдома Віталіною Волобуєвою була проведена перевірка якості надання соціальної послуги догляд вдома. Відвідано 9 підопічних, які отримують соціальну послугу догляд вдома. За результатами перевірки з’ясовано, що всі підопічні задоволені якістю обслуговування, терміном та кількістю наданих послуг, дякували за роботу, за своєчасність надання послуг, якість, та підтримку соціальному робітнику Денищіч Світлані та керівництву.
07 Липня, 2023 р., 11:29
За підтримки міжнародної гуманітарної організації Corus International у партнерстві з ГО «Харківський обласний центр дорадництва» в Печенізькій громаді розпочато проведення навчань з ведення птахівництва.
07 Липня, 2023 р., 11:25
З 03 липня 2023 року поступово відновлює частково навчально-спортивну роботу КЗ «ПЕЧЕНІЗЬКА ДЮСШ». Пройшли перші навчально-тренувальні заняття.
07 Липня, 2023 р., 11:22
У Чугуївській районній військовій адміністрації відбулося виїзне засідання представників Департаменту цивільного захисту Харківської обласної військової адміністрації, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
07 Липня, 2023 р., 11:17
24 червня за старим стилем, а 7 липня за новим - день літнього сонцестояння. Це символізує народження літнього сонця - Купала або Купайла. Так наші предки називали в давнину сонце. Цьому дню жінки та дівчата завжди приділяли велику увагу. Притримувалися всіх обрядів - ходили вранці по росі босами ногами, збирали в полі квіти, які сушили та використовували для лікування дітей та дорослих. Увечері збирали на березі річки хмиз та робили багаття, через яке вночі стрибали разом з хлопцями та чоловіками. Наряджали святкове деревце, яке прикрашали квітами та стрічками. Плели вінки, а потім пускали їх на воду, щоб дізнатися своє майбутнє.
07 Липня, 2023 р., 11:13
Сьогодні додому з російської неволі повернулися 47 українців, серед них двоє дітей
07 Липня, 2023 р., 10:58
Хлібні вироби від гуманітарної благодійної організації ADRA Ukraine продовжують доставлятися до населених пунктів Печенізької громади й видаватися жителям завдяки турботі наших партнерів.
07 Липня, 2023 р., 10:53
5 липня 2023 року начальником служби у справах дітей селищної ради Лілією Мозговою спільно з головним спеціалістом відділу соціального захисту населення Ольгою Куценко, начальником ювенальної превенції Чугуївського районного управління поліції ГУНП в Харківській області Олександром Чигріновим та інспектором поліції Юлією Денисенко, відвідали в смт. Печеніги сім’ї, в яких проживають діти, батьки яких неналежно виконують свої батьківські обов’язки, які передбачені законодавством щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Під час проведення перевірки було виявлено, що мати Людмила Т. не виконує обов’язки щодо належного утримання своїх 3 дітей. В результаті обстеження умови проживання визнані незадовільними. З матір’ю та дітьми проведені профілактичні бесіди та наданий термін для виправлення ситуації. За результатами перевірки умов проживання дітей на матір складено протокол за ч. І ст. 184 КУпАП України за неналежне виконання батьківських обов’язків.
07 Липня, 2023 р., 10:48
Протягом тривалого періоду Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні неодноразово надавав допомогу Печенізькій громаді. Мешканці отримували допомогу у вигляді будівельних матеріалів, грошових виплат, продуктових та гігієнічних наборів, засобів для пересування та реабілітації тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь