11 Липня, 2023 р., 13:13
Як повідомляють в Мінцифрі, впоратися з тривожністю та панікою допоможе курс «Важливі навички в періоди стресу». Його розроблено у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською та схваленої ВООЗ. Він у легкій інтерактивній формі надає навички самодопомоги при стресі. Знайти курс можна в застосунку BetterMe: Mental Health.
11 Липня, 2023 р., 11:51
Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівцями Печенізької районної дільниці ветеринарної медицини Харківської області державної лікарні ветеринарної медицини
11 Липня, 2023 р., 10:21
Державна служба України з надзвичайних ситуацій нагадує правила пожежної безпеки під час жнивної кампанії У період збирання врожаю категорично забороняється:
11 Липня, 2023 р., 10:05
Контактна особа відповідальна за прийом осіб до Навчального пункту та проведення підготовки членів МПО та ДПО: начальник навчального пункту АРЗ СП ГУ ДСНС України у Харківській області, підполковник служби цивільного захисту Таймасов Юрій Сафірович, контактний телефон: 0661234468.
10 Липня, 2023 р., 11:22
Це онлайн-мапа «Надавачі медичної допомоги за напрямом: Психологічна та психіатрична допомога».
10 Липня, 2023 р., 10:36
Олександр Гусаров заслухав керівників закладів охорони здоров'я, освіти, культури, соціального захисту, комунальщиків, енергетиків, дорожників, рятувальників, інших служб, які працюють на території Печенізької громади.
08 Липня, 2023 р., 11:39
Сьогодні, 8 липня, свій 50-й день народження святкує Головнокомандувач Збройних Сил України - Генерал Валерій Залужний!
07 Липня, 2023 р., 15:05
«Детальний план території села Мартове по вул. Гагаріна та вул. Набережна (передбачивши розташування будинків відпочинку, човнової станції та зони відпочинку загального користування) на території Печенізької селищної ради»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь