27 Липня, 2023 р., 08:28
Наступним етапом, визначеним програмою, є надання допомоги комбінованим кормом для вирощування курчат м'ясо-яєчних порід. Господарники, які отримали по 20 шт. таких порід курчат, для їх відгодівлі отримають в цілому по 120 кг комбікорму. Наразі надійшла перша партія - по 80 кг кожному господарю.
27 Липня, 2023 р., 08:17
Люди порушують болючі проблеми. Серед них – ремонт руйнувань і значних пошкоджень в багатоповерхівках ОСББ, спричинених обстрілами російської армії. На порозі осінь - люди стурбовані. Печенізька селищна військова адміністрація допомагає таким жителям відповідно до своїх можливостей, залучаючи наших партнерів, які допомагають з будівельними матеріалами. Але є проблемні питання та пошкодження, на вирішення яких потрібні значні кошти. Тут нам не обійтися без допомоги держави. Запрошуємо жителів, проводимо роз’яснювальну роботу для того, щоб кожен, хто потребує допомоги, зверталися через «Дію» для участі в програмі «Є-відновлення». Окрім того, вивчаємо досвід інших громад у цьому питанні.
27 Липня, 2023 р., 08:11
Дорогі наші медики, прийміть найтепліші слова вдячності та щирі вітання з нагоди професійного свята. У мирний час ми завжди вважали вас героями, які стоять на сторожі здоров'я та життя людей. Під час війни - ви стали справжніми янголами-охоронцями в білих халатах! У найскладніші часи окупації сіл, бомбардувань та обстрілів нашої громади російськими загарбниками ви вкотре довели, що можете успішно лікувати та рятувати людей, ефективно працювати у найскладніших ситуаціях. Ваше самовіддане служіння своєму обов'язку, душевна щедрість, висока компетентність і відданість справі заслуговують на людську шану і повагу. Ви завжди несете відповідальність за здоров’я людей, ви оберігаєте найдорожче – життя! Ви берете на себе важкий тягар людського болю і страждань, вселяєте віру і надію! Дякуємо вам за важку повсякденну, благородну працю. Низький вам уклін за вашу відповідальну роботу! Бажаємо вам міцного здоров'я, душевного спокою, стійкості й міцного духу. Божого захисту вам та вашим родинам! Перемога буде за нами! З повагою Олександр Гусаров - начальник Печенізької селищної військової адміністрації
26 Липня, 2023 р., 13:04
25.07.2023 року начальник служби у справах дітей Печенізької селищної ради Лілія Мозгова, головний спеціаліст служби у справах дітей Аліна Челомбитько та фахівець із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Людмила Катречко  відвідали сім’ї в с. Приморському.
26 Липня, 2023 р., 11:43
Війна в Україні стала підґрунтям для поширення шахрайських схем, заснованих на вразливому емоційному стані та зловживанні довірою громадян.
26 Липня, 2023 р., 11:43
Недарма панічна атака зветься саме атакою. Ось людина спілкується, посміхається, а вже наступної миті її охоплює несамовитий страх: світ навколо ніби тікає з-під ніг, у грудях шалено гупає серце — здається, вона от-от помре.
26 Липня, 2023 р., 11:13
У 2022 році в електронному «Довіднику безбар’єрності» було створено ще два розділи: «Етика взаємодії в періоди стресу» (з техніками самодопомоги та підтримки тих, хто поруч) та «Етика взаємодії з різними людьми».
26 Липня, 2023 р., 11:09
єВідновлення – це грошова допомога від держави на ремонт житла, пошкодженого через бойові дії  
26 Липня, 2023 р., 11:07
Питання гендерної рівності та запобігання проявам дискримінації в Україні не тільки залишається актуальним, а й в деяких випадках потребує законодавчого врегулювання.
26 Липня, 2023 р., 11:05
Заборона вживання тютюнові вироби, зокрема кальяни, у закладах ресторанного господарства існує з 2012 року в Україні. Але громадяни досі наражаються на вторинний дим від кальяну оскільки деякі споживачі вважають це розвагою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь