20 Червня, 2023 р., 16:41
До уваги військовослужбовців Печенізької громади, які отримали поранення під час бойових дій в умовах повномасштабного вторгення росії в Україну та перебувають на лікуванні або реабілітації.
20 Червня, 2023 р., 15:54
Частиною першої статті 22 КЗпП встановлено, що мобінг (цькування) – систематичні (повторювані) тривалі умисні дії або бездіяльність роботодавця, окремих працівників або групи працівників трудового колективу, які спрямовані на приниження честі та гідності працівника, його ділової репутації, у тому числі з метою набуття, зміни або припинення ним трудових прав та обов’язків, що проявляються у формі психологічного та/або економічного тиску, зокрема із застосуванням засобів електронних комунікацій, створення стосовно працівника напруженої, ворожої, образливої атмосфери, у тому числі такої, що змушує його недооцінювати свою професійну придатність Слід зауважити, що вимоги роботодавця щодо належного виконання працівником трудових обов’язків, зміна робочого місця, посади працівника або розміру оплати праці в порядку, встановленому законодавством, колективним або трудовим договором, не вважаються мобінгом (цькуванням).
20 Червня, 2023 р., 15:48
Тренінг організували за підтримки міжнародної організації «Handicap International - Humanity & Inclusion».
20 Червня, 2023 р., 14:42
Щороку, 20 червня, відзначають Всесвітній день біженців, заснований Організацією Об’єднаних Націй на честь сили, мужності, витримки мільйонів біженців по всьому світу. Вперше цей день відзначили 20 червня 2001 року, вшановуючи 50-ту річницю Конвенції 1951 року про статус біженців. У 2001 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про статус біженців 1951 року та Протоколу щодо статусу біженців 1967 року і привела національне законодавство у відповідність до цих міжнародних актів. Всесвітній день біженців, перш за все, є нагодою згадати про тих, хто був змушений покинути свої домівки, родину, роботу, друзів, своє звичне та налагоджене життя, тих, хто був змушений тікати зі своєї батьківщини та шукати притулок і захист в незнайомих, чужих країнах. З початку повномасштабної агресії рф проти України понад 5 мільйонів українців були змушені покинути свої домівки та поїхати за кордон. Сповідуючи принципи, проголошені Конвенцією про статус біженців європейські країни прийняли громадян України та внесли зміни у національне законодавством своїх країн, щоб надати можливість біженцям з України реалізуватися у цей не легкий для них час. Завдяки такому рішенню українці змогли отримати прихисток та різносторонню допомогу, що стало сигналом цілому світу, що Україна та її громадяни не залишені напризволяще. Ми знаємо, що разом з міжнародними партнерами Україна обов’язково переможе і наші громадяни, які змушені були покинути свою рідну землю, обов’язково повернуться додому, у звільнену від агресора та окупанта країну!
19 Червня, 2023 р., 11:37
 Щороку 19 червня світ відзначає проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2015 році Міжнародний день боротьби з cекcуальним наcильством, пов’язаним з конфліктом. Передумовою цьому стало ухвалення Резолюції Радбезу, яка чітко визначила cекcуальне насильство тактикою ведення війни, перешкодою для відбудови миру, а також потенційно воєнним злочином, геноцидом та злочином проти людяності.
19 Червня, 2023 р., 08:25
Шановні фермери Печенізької громади! Сьогодні ваша праця є особливо важливою і одночасно важкою, як ніколи. За всю історію України це найтяжчий період. Ви показуєте справжню мужність та відданість вашій справі. Попри торічну окупацію та обстріли, перебої з пальним та логістикою, брак робочої сили, проблемою з розмінуванням сільськогосподарських земель, ви працюєте на благо України. Ціною власної безпеки ви продовжуєте робити все можливе, аби нагодувати людей, допомогти громаді, Збройним Силам України. Попри всі тяжкі випробування ви знаходите рішення, бо фермерство - це не лише покликання, а й уміння вижити за будь-яких, навіть непередбачуваних обставин. Бажаємо вам сили, витримки та бойового настрою! Бажаємо, щоб якнайшвидше кожен з вас збирав урожай під мирним українським небом. Невичерпної вам енергії та міцного здоров'я. Оптимізму, успіхів, Миру й Перемоги!
16 Червня, 2023 р., 09:20
Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, Представництво в Україні, в рамках проекту «Розвиток малих та середніх підприємств: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, запрошує український мікро- та малий бізнес взяти участь у грантовій програмі.
15 Червня, 2023 р., 16:08
Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області, незважаючи на воєнний стан, продовжує виконання покладених на нього функцій на кожному етапі виробництва, обробки та зберігання харчових продуктів заради забезпечення харчової безпеки держави, здоров’я українських споживачів і мешканців регіону зокрема, та вважає за необхідне застерегти від кроків, які можуть  згубно позначитися на стані здоров’я людини як сьогодні, так і в майбутньому.
15 Червня, 2023 р., 11:22
Законом України «Про безоплатну правову допомогу» (далі –Закон) встановлено право на безоплатну правову допомогу не тільки для дорослих, але і для дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь