06 Червня, 2023 р., 13:31
Система безоплатної правової допомоги (БПД) запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства. Мета кампанії — поінформувати про можливість отримати безоплатну правову допомогу та мотивувати постраждалих діяти, щоб захистити себе. Адже нині більшість подібних злочинів залишаються невідомими, а тому кривдники — непокараними. Розголос важливий — це спонукає інших звертатися по допомогу.
06 Червня, 2023 р., 11:17
Бувало таке, що для однієї довідки доводилося планувати тижневу поїздку в Україну? З Дією все простіше Користуйтеся онлайн-послугами, де б не були – у Польщі, Італії, США чи будь-якій іншій країні цивілізованого світу. Зручні сервіси для водіїв, замовлення витягів та довідок, пенсійні послуги та доступ до українського радіо й телебачення – все це на відстані кількох кліків у комп’ютері чи смартфоні. Зручно, людяно, безоплатно.
05 Червня, 2023 р., 14:38
Будівельні магазини та компанії, які надають послуги з ремонтних робіт, можуть стати учасниками державної програми єВідновлення.
05 Червня, 2023 р., 09:31
4 червня у центрі Харкова за участі Першої Леді України Олени Зеленської, начальника ХОВА Олега Синєгубова та народного депутата України Павла Якименка відкрили пам'ятник дітям, які загинули в результаті збройної агресії рф.
04 Червня, 2023 р., 09:22
Шановні жителі громади! 4 червня ― День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
04 Червня, 2023 р., 09:20
До роботи з дітьми долучилися бібліотечні заклади, сільські клуби, дитячі садочки, ліцеї, гімназія, працівники старостатів та активні й не байдужі місцеві жителі, фермери. Допомогли нам у цьому благодійні фонди, які працюють з дітьми.
03 Червня, 2023 р., 11:12
Днями з дітьми села Новий Бурлук та школярами Печенізького ліцею ім.Г.Семирадського було проведено майстер клас представниками Міжнародної гуманітарної організації "Міжнародний комітет порятунку" (IRC). 
02 Червня, 2023 р., 15:47
Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якою є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально - психологічного клімату в родинах.
02 Червня, 2023 р., 10:13
Печенізький сектор Чугуївської філії Харківського обласного центру зайнятості працює у звичайному режимі з ПН по ПТ з 8:00-16:30 за адресою смт. Печеніги, провулок Богдана Хмельницького, 1а 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь