26 Червня, 2023 р., 09:17
За підтримки програми EU4Business Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада продовжує реалізацію проекту Бізнес-Акселератору на базі Новоукраїнської громади за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану».
26 Червня, 2023 р., 08:55
На заході були присутні: начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров, секретар селищної ради Лілія Подольська, керуюча справами Печенізької селищної ради Ірина Теперик, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Кизим, старости села Артемівка і Новий Бурлук Олександр Чумак та Віра Блоха.
26 Червня, 2023 р., 08:51
23 червня начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров провів нараду з питання відновлення роботи гуртків у закладах позашкільної освіти. У нараді взяли участь перший заступник Печенізького селищного голови Юрій Мариненко, секретар селищної ради Лілія Подольська, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Кизим, директор ДЮСШ Анатолій Киценко, тренери Олександр Сіренко та Ірина Ромашина.
26 Червня, 2023 р., 08:47
23 червня начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров разом з тимчасово виконуючим обов’язки начальника третього відділу Чугуївського РТЦК та СП, майором Сергієм Бичковим передали державну нагороду України - орден "За мужність" III ступеня матері захисника, Скочка Олексія Юрійовича.
23 Червня, 2023 р., 09:47
За численними зверненнями мешканців громади було знайдено можливість забезпечити виїзди перукаря Центру надання соціальних послуг до сільських населених пунктів громади.
23 Червня, 2023 р., 08:11
Перше правило безпеки у будь-якій надзвичайній ситуації – зберігайте спокій!
22 Червня, 2023 р., 14:26
22 червня - день, коли країна згадує всіх українців, які постраждали від найбільшої катастрофи ХХ століття.
22 Червня, 2023 р., 14:21
Членами комісії було детально вивчено та розглянуто заяви та документи на отримання одноразової адресної грошової допомоги, які надійшли протягом червня місяця. За результатами роботи комісії було прийнято рішення про надання одноразової адресної грошової допомоги на поховання трьом мешканцям селища Печеніги.
22 Червня, 2023 р., 14:15
21 червня начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров провів виїзний прийом громадян у селі Приморському. Спілкувалися з жителями разом з Юрієм Мариненком - першим заступником селищного голови, Іриною Теперик - керуючою справами виконкому та Вірою Блохою, старостою Новобурлуцького старостинського округу, до складу якого входить село Приморське.
21 Червня, 2023 р., 16:05
Тепер закрити бізнес можна за 1 секунду на порталі Дія без участі реєстратора. Більше не потрібно чекати, поки заяву опрацює людина, — усе автоматично. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь