03 Липня, 2023 р., 08:16
Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру.
30 Червня, 2023 р., 15:32
Відповідно до ст. 266 Податкового кодексу України, розпочалася сплата земельного податку за 2023 рік. Так, відповідно п. 14.1.72. Податкового кодексу України, земельний податок – це обов’язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок, а також постійних землекористувачів, окрім пільгових категорій населення, визначених п. 281.1. ПКУ, а саме:
29 Червня, 2023 р., 09:27
Печенізька громада постійно активно працює над тим, аби допомогти комунальникам якісно виконувати свою роботу та покращити якість надання послуг населенню.
28 Червня, 2023 р., 11:14
28 червня перший заступник Печенізького селищного голови Юрій Мариненко провів нараду з відповідальними керівниками щодо забезпечення безперешкодного доступу населення Печенізької територіальної громади до захисних споруд цивільного захисту (протирадіаційних укриттів, найпростіших укриттів), які знаходяться в безпосередньому підпорядкуванні.
27 Червня, 2023 р., 11:39
Майже 750 тисяч людей об’єднав проєкт «МРІЯ», створений для ліквідації каналів російських пропагандистів та осіб, які підтримують війну.
27 Червня, 2023 р., 11:18
Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівцями Печенізької районної дільниці ветеринарної медицини в період з 27.06.2023 по 03.07.2023 року будуть проводитись профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в населених пунктах:
26 Червня, 2023 р., 16:17
Нині цей стяг є символом боротьби за права корінного народу Криму, символом звільнення півострова від російської окупації та одним із символів відновлення територіальної цілісності України.
26 Червня, 2023 р., 11:58
Використання води для пиття є однією з найважливіших потреб людини. Майже 14 млн. жителів України проживають у сільській місцевості. В основному для них головне джерело питної води є колодязь. Колодязна вода завжди вважалася найчистішою та безпечною. Але потрібно пам’ятати, що вода може бути одним із факторів передачі інфекційних захворювань, в першу чергу кишкових: холера, черевний тиф, паратифи, дизентерія, а також особливо небезпечних – туляремія, лептоспіроз тощо. В сільських населених  пунктах найбільш поширеним джерелом питного водопостачання є підземна ґрунтова вода, яка потрапляє до населення найчастіше через шахтні колодязі. Контамінація (забруднення) ґрунтової води збудниками інфекційних хвороб може відбуватися як у грунтовому потоці, так і в шахтних колодязях  при потраплянні в неї виділень хворих і бактеріоносіїв різними шляхами, а саме: -при просочуванні в ґрунтову воду господарсько-фекальних стічних вод (централізовані, відомчі, локальні каналізації при аваріях, вбиральні, вигрібні ями), побутових вод (прання білизни, миття посуду тощо);
26 Червня, 2023 р., 09:44
Хто має право для оформлення субсидії

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь