17 Травня, 2023 р., 10:30
Програма безоплатного обміну ламп розжарювання на LED-лампи, ініційована Президентом України Володимиром Зеленським, у Харківській області перебуває на стадії завершення.
17 Травня, 2023 р., 10:26
Нагадаємо, днями набрали чинності зміни до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану». Новели передбачають, що тимчасово, на період дії воєнного стану фізособи-боржники зможуть здійснювати видаткові операції з одного з арештованих рахунків в одному банку в межах двох мінімальних розмірів зарплати на місяць (наразі розмір мінімальної заробітної плати в Україні становить 6 700 гривень).
17 Травня, 2023 р., 10:25
Підбурити до вчинення злочину можна різними способами: одні розраховані на потенційну зацікавленість виконавця, а інші спрямовані на подолання супротиву жертви. Не завжди матеріальна вигода є достатньою мотивацією для перетину межі закону, тому зазвичай злочинці завдають болю, страждань, каліцтва, позбавляють волі тощо.
17 Травня, 2023 р., 10:21
До системи безоплатної правової допомоги звернулась молода мама дитини з інвалідністю, чоловік якої перебуває у лавах ЗСУ з наступним  питанням: «Чи має право чоловік звільнитися зі служби, якщо саме під час служби у нас народилася дитина з вроджено вадою кісток черепа, її прооперували і дали інвалідність до 16 років. В свідоцтві про інвалідність написано просто «дитяча інвалідність», не група А.»
17 Травня, 2023 р., 10:21
До системи безоплатної правової допомоги звернувся чоловік із питанням:
16 Травня, 2023 р., 16:32
Артемівці провели в останню путь Павла Одерія - захисника України, який вірив у нашу країну, вірив у її людей та Перемогу.
13 Травня, 2023 р., 16:51
Медичних сестер Печенізької громади з професійним святом привітав начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров, який відвідав заклади охорони здоров'я.
12 Травня, 2023 р., 16:33
Подивіться на ці щасливі, радісні обличчя нашої дітвори. Вони щиро посміхаються, а їхні очі сяють.
12 Травня, 2023 р., 08:48
Розповідають фахівці Чугуївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
12 Травня, 2023 р., 08:46
Невиплата деякими підприємствами заробітної плати є прикладом  грубого порушення трудового законодавства, тому захищати свої інтереси працівникам доводиться вже у судовому порядку. Проте інколи сумлінним виконанням процесуального рішення трудовий спір не закінчується. Так, вирішальну роль у захисті економічних прав працюючого населення відіграють фахівці державної виконавчої служби.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь