05 Травня, 2023 р., 14:40
Завдяки проєкту екстреної продовольчої допомоги населенню, постраждалому внаслідок бойових дій в Україні, за підтримки Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Programme і Благодійного фонду ADRA Ukraine жителі Печенізької громади продовжують отримувати безкоштовний хліб.
05 Травня, 2023 р., 14:36
Громадська організація «Чугуївська правозахисна група» надає безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам та волонтерам, які перебувають на території Харківської області.
05 Травня, 2023 р., 14:35
Розповідають фахівці Чугуївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
05 Травня, 2023 р., 14:34
За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова, в регіоні триває комплексне відновлення та ремонт доріг загального користування місцевого значенняВ першу чергу увага приділяється маршрутам, які сполучають обласний центр з деокупованими територіями та активно використовуються для доставки гуманітарних вантажів, евакуації населення та поранених.
04 Травня, 2023 р., 09:39
Продовжуємо надавати допомогу наявними будівельними матеріалами мешканцям Печенізької громади. 
04 Травня, 2023 р., 08:25
Відсутність легітимних органів влади та правосуддя, тотальне нав’язування ворожих наративів, свавільне порушення прав людини – повсякдення, яким рф замінила цивілізований спосіб існування мільйонів українців в окупації.
04 Травня, 2023 р., 08:24
У той час, як загальні показники захворюваності на туберкульоз в усьому світі поступово знижуються, в деяких країнах вони продовжують рости.
03 Травня, 2023 р., 13:48
В тренінгових заняттях, організованих міжнародною організацією FHI 360, взяли участь директор закладу Олександр Жадан, сімейні лікарі Володимир Крикун, Валерій Мілещенко та медичні сестри Людмила Шевченко, Юлія Щиченко, Валентина Данильченко, Інна Мирончук.
03 Травня, 2023 р., 10:46
Вкотре порушуючи питання боротьби проти домашнього насильства в Україні, приходить розуміння, що в умовах воєнного стану ця проблема нікуди не зникла. Ба більше, не можна виключати, що перед суспільством могли постати нові виклики.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь