14 Квітня, 2023 р., 08:51
Дорогі брати і сестри, велика родина Православної Церкви України та вся українська громадо!
14 Квітня, 2023 р., 08:50
На виконання вимог законів України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про географічні назви», «Про засади державної мовної політики», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Постанови Кабінету Міністрів України «Про Заяву Верховної Ради України «Про вчинення Російською Федерацією геноциду в Україні», з метою подолання наслідків русифікації та тоталітаризму Печенізька селищна рада запропонувала мешканцям громади долучитися до громадського обговорення з перейменування 28 топонімів (населених пунктів, вулиць, провулків, тупиків) Печенізької селищної територіальної громади.
14 Квітня, 2023 р., 08:38
Кожен з нас бажає жити у чистому селі чи селищі, ходити охайно прибраними вулицями, милуватись квітниками, красивими деревами. Зміни починаються з кожного з нас! Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашій громаді та довкіллі – це обов’язок КОЖНОЇ людини, а не тільки місцевої влади.
14 Квітня, 2023 р., 08:35
12 квітня начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров провів виїзний прийом громадян в селі Артемівка.
13 Квітня, 2023 р., 08:12
«Тримати діалог з громадою, чути нагальні проблеми мешканців та сприяти їх оперативному вирішенню є пріоритетом в моїй роботі. Я постійно підтримую зв'язок з мешканцями громади через особисті зустрічі, телефонні дзвінки чи соціальні мережі, що дозволяє з перших вуст дізнатися що турбує громаду і що є першочерговим для вирішення», зазначає Олександр Сергійович.
12 Квітня, 2023 р., 08:17
Сьогодні Роман Кравченко, начальник відділу з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища Харківської міської ради, передав від польських партнерів генератор для комунального закладу «Краєзнавчий музей ім.Т.А.Суліми».
11 Квітня, 2023 р., 13:15
Поліція Чугуївщини закликає громадян не відвідувати кладовища, через високу мінну небезпеку
11 Квітня, 2023 р., 09:32
Наводимо порядок у селах та селищі, починаючи зі свого подвір’я.
11 Квітня, 2023 р., 09:23
10 квітня Печенізький гуманітарний штаб працював для найменших мешканців громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь