02 Травня, 2023 р., 16:20
За ініціативи Першої леді України Олени Зеленської в 2021 році була ухвалена Національна стратегія зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.
02 Травня, 2023 р., 10:15
За інформацією директора центру первинної медико-санітарної допомоги Печенізької селищної ради Олександра Жадана, в медичному закладі в наявності є вакцини КПК та Пріорікс.
30 Квітня, 2023 р., 10:22
Шановні прикордонники! Ваша служба – героїчна праця! Ви — герої нашого часу! Ви завжди захищали і охороняли державний кордон та спокій українців.
29 Квітня, 2023 р., 10:20
Прибирання територій старостинських округів та всіх населених пунктів Печенізької громади триває. Протягом тижня спільними зусиллями вдалося прибрати кілька десятків локацій та привести до ладу різні території.
28 Квітня, 2023 р., 10:27
Підприємці Харківської області, які планують відновити бізнес в умовах війни, можуть звернутися за консультаціями на безоплатні «гарячі лінії».
28 Квітня, 2023 р., 10:24
Начальник Печенізької СВА вручив медикам "екстренки" Почесну грамоту селищної військової адміністрації за вагомий внесок у надання медичної допомоги, мужність, самовідданість, виявлені при врятуванні життя громадян в умовах військової агресії російської федерації проти України.
28 Квітня, 2023 р., 08:28
За даними ДУ «Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», на Харківщині протягом останні місяці  відмічається зростання захворюваності на COVID-19. На зростання інтенсивності епідпроцесу вплинув початок циркуляції на території області нової лінії штаму Оmicron – XBB.1.5, який викликав значні підйоми захворюваності у світ.
27 Квітня, 2023 р., 10:48
Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з метою залучення людей, які тимчасово залишилися без роботи, до відбудови країни через виконання ними суспільно корисних робіт*. 
27 Квітня, 2023 р., 10:43
Життя не стоїть на місці, а Харківщина – яскраве тому підтвердження. Так, відділи державної реєстрації актів цивільного стану попри все не зупиняють своєї роботи, ба більше, щодня покращують статистику знакових подій в житті її мешканців.
27 Квітня, 2023 р., 10:41
Співчуття, жалість та навіть слова підтримки не завжди доречні для осіб, які мають фізичні вади. Якщо ви прагнете безбар’єрно спілкуватися, бути чемними з військовими та цивільними, що пережили серйозні травми, втратили кінцівку, мають спотворене обличчя тощо, можна скористатися порадами ветеранів – пацієнтів національного реабілітаційного центру «Незламні». Про це повідомили в Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь