27 Квітня, 2023 р., 10:34
Цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника. Наприклад, тема Всесвітнього дня охорони праці у 2020 році присвячена проблемі насильства і домагань на робочому місці, що є серйозною та постійною загрозою здоров’ю та безпеці працівників, а також продуктивності і репутації організації.
26 Квітня, 2023 р., 14:03
Аварія забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. Наслідки катастрофи ми відчуваємо й сьогодні. Чорнобиль показав, наскільки реальним може бути вбивство життя на планеті і як відповідально та самовіддано ми маємо його захищати.
26 Квітня, 2023 р., 10:36
Вибух стався 37 років тому. Вночі. Так само підступно, як вдерлася росія на наші території. Мільйони українців, які мирно спали тоді, у 1986-му, не могли собі навіть уявити масштаб катастрофи, що станеться, катастрофи, що забере життя та здоров’я найрідніших.
25 Квітня, 2023 р., 10:56
Хлібні вироби від гуманітарної благодійної організації ADRA Ukraine продовжують доставлятися до населених пунктів Печенізької громади й видаватися жителям завдяки турботі наших партнерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь