05 Квітня, 2023 р., 12:32
Всупереч бажанню людей та нормам міжнародного права, українців змушують змінювати громадянство. Подібне відбувається на тимчасово окупованих територіях, де таким чином ворог намагається узаконити своє перебування в незалежній державі та анексувати її регіони. 
05 Квітня, 2023 р., 12:28
Щороку в теплий весняно-літній період у лісах і парках активізуються кліщі. Укуси кліщів загрожують людині такими хворобами, як іксодовий кліщовий бореліоз (хвороба Лайма), кліщовий вірусний енцефаліт, марсельська гарячка тощо.       
05 Квітня, 2023 р., 11:13
ДОПОМОГА ВИДАЄТЬСЯ ОКРЕМИМ КАТЕГОРІЯМ ЖИТЕЛІВ ДЕОКУПОВАНИХ СІЛ
04 Квітня, 2023 р., 14:09
Начальник Печенізької селищної військової адміністрації зустрівся з колективом дитячого садка. Олександр Гусаров подякував за роботу Сазоновій Ларисі Миколаївні, яка декілька років виконувала обов'язки директора, та представив нову керівницю.
04 Квітня, 2023 р., 11:58
До Печенізької громади продовжує надходити гуманітарна допомога хлібними виробами.
02 Квітня, 2023 р., 12:10
Підприємство надає послуги з проведення первинної та поточної інвентаризації об`єктів нерухомого майна, а також видачі довідок у зв’язку із входженням у спадкові права та відчуженням майна.
31 Березня, 2023 р., 13:04
З 28 звернень громадян більшість питань стосувалися надання допомоги у вигляді будівельних матеріалів для ремонту пошкоджених будинків та квартир. Печенізька селищна військова адміністрація продовжує роботу в цьому напрямку. Допомагаємо, частково вирішуємо питання, підтримуючи будматеріалами, які є в наявності на сьогодні. Дякуючи нашим партнерам, маємо таку можливість. Вдячні за це Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні , Мальтійська служба допомоги,
31 Березня, 2023 р., 12:39
Державна екологічна інспекція у Харківській області нагадує про дотримання вимог природоохоронного законодавства щодо попередження виникнення пожеж в екосистемах України. Відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, діють наступні штрафи:
31 Березня, 2023 р., 12:32
Заборона рибальства в період нересту – це захист природних ресурсів та збереження рибних запасів шляхом обмеження лову риби під час періоду її розмноження. Це дозволяє рибам нереститись та забезпечує поповнення популяції.
31 Березня, 2023 р., 12:30
ПОЖЕЖНА НЕБЕЗПЕКА В ПРИРОДНИХ ЕКОСИСТЕМАХ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь