09 Лютого, 2023 р., 09:48
Вірусний гепатит А (хвороба Боткіна, хвороба брудних рук, жовтуха) - це гостра інфекційна хвороба з фекально-оральним механізмом передачі інфекції, переважним ураженням печінки і травного каналу.
08 Лютого, 2023 р., 12:30
Незважаючи на війну в країні і близькість Печенізької громади до території проведення бойових дій, продовжуємо працювати над реалізацією важливих інфраструктурних проєктів для забезпечення життєдіяльності громади.
04 Лютого, 2023 р., 13:01
Олександр Гусаров - начальник Печенізької селищної військової адміністрації, ознайомив Павла Миколайовича з проблемними питаннями в громаді, які на місцевому рівні вирішити доволі складно. Показав депутатові, як працює наш гуманітарний штаб, який вже майже рік забезпечує жителів Печеніжчини продовольчою та іншими підтримками.
04 Лютого, 2023 р., 12:59
Вже протягом кількох місяців жителям Печеніжчини щотижневу підтримку хлібними виробами надає благодійний фонд "Адра". Хліб надходить до кожного населеного пункту громади, де відповідальні особи Печенізької селищної ради передають допомогу всім, хто її потребує. Із вдячністю приймаємо турботу БФ "Адра". Хай за добро вам віддячиться добром.
03 Лютого, 2023 р., 12:04
Цього разу нам допомогли Громадська організація "Волонтерський рух "РАЗОМ МИ СИЛА" та ФОП Олександр Ладика, надавши підтримку у вигляді невеликої партії взуття.
03 Лютого, 2023 р., 11:48
Міністерство цифрової трансформації України дає відповідь на найпоширеніші з них Внутрішньо переміщені особи мають можливість скористатися наступними послугами онлайн в застосунку та на порталі Дія: отримати довідку ВПО та подати заяву на виплату грошової допомоги на проживання в застосунку Дія.
03 Лютого, 2023 р., 11:07
МВС розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу». Штурмові бригади, до яких можуть вступати добровольці, націлені саме на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. Про це в ефірі Єдиного телемарафону заявив виконувач обов’язків Міністра внутрішніх справ Ігор Клименко.
02 Лютого, 2023 р., 17:42
За підтримки Харківської обласної військової адміністрації та Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні продовжуємо надавати допомогу жителям громади.
01 Лютого, 2023 р., 11:50
3 лютого з 9.30 в селі П’ятницьке відбудеться прийом сімейного лікаря центру первинної медико-санітарної допомоги Печенізької селищної ради Хім’як Людмили Іванівни.
31 Січня, 2023 р., 11:53
Як передати показання лічильників газу?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь