05 Квітня, 2023 р., 11:13
ДОПОМОГА ВИДАЄТЬСЯ ОКРЕМИМ КАТЕГОРІЯМ ЖИТЕЛІВ ДЕОКУПОВАНИХ СІЛ
04 Квітня, 2023 р., 14:09
Начальник Печенізької селищної військової адміністрації зустрівся з колективом дитячого садка. Олександр Гусаров подякував за роботу Сазоновій Ларисі Миколаївні, яка декілька років виконувала обов'язки директора, та представив нову керівницю.
04 Квітня, 2023 р., 11:58
До Печенізької громади продовжує надходити гуманітарна допомога хлібними виробами.
02 Квітня, 2023 р., 12:10
Підприємство надає послуги з проведення первинної та поточної інвентаризації об`єктів нерухомого майна, а також видачі довідок у зв’язку із входженням у спадкові права та відчуженням майна.
31 Березня, 2023 р., 13:04
З 28 звернень громадян більшість питань стосувалися надання допомоги у вигляді будівельних матеріалів для ремонту пошкоджених будинків та квартир. Печенізька селищна військова адміністрація продовжує роботу в цьому напрямку. Допомагаємо, частково вирішуємо питання, підтримуючи будматеріалами, які є в наявності на сьогодні. Дякуючи нашим партнерам, маємо таку можливість. Вдячні за це Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні , Мальтійська служба допомоги,
31 Березня, 2023 р., 12:39
Державна екологічна інспекція у Харківській області нагадує про дотримання вимог природоохоронного законодавства щодо попередження виникнення пожеж в екосистемах України. Відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, діють наступні штрафи:
31 Березня, 2023 р., 12:32
Заборона рибальства в період нересту – це захист природних ресурсів та збереження рибних запасів шляхом обмеження лову риби під час періоду її розмноження. Це дозволяє рибам нереститись та забезпечує поповнення популяції.
31 Березня, 2023 р., 12:30
ПОЖЕЖНА НЕБЕЗПЕКА В ПРИРОДНИХ ЕКОСИСТЕМАХ!
30 Березня, 2023 р., 11:21
Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров'я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.
29 Березня, 2023 р., 11:59
Кожна людина має розраховувати на рівні права, незалежно від статі, віку, власного вибору в будь-якій сфері суспільного життя чи інших чинників – це істина, яка в цивілізованому світі має бути абсолютною не лише на законодавчому рівні, а й у свідомості громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь