15 Січня, 2023 р., 11:18
Раді бачити усміхнені обличчя наших дітей. Вдячні нашим дітям і наставникам Печенізького ліцею ім. Г.Семирадського за популяризацію і відтворення добрих народних традицій. І ніколи нікому їх не зруйнувати. Колядуйте, щедруйте, водіть Козу, Маланку, вивчайте, шануйте й бережіть своє, рідне.
13 Січня, 2023 р., 09:25
Підтримка рідних та близьких у важкі воєнні часи надзвичайно важлива. А в різдвяно-новорічні свята вона набуває ще більшого значення, адже це гарна нагода подзвонити, відвідати та підтримати.
12 Січня, 2023 р., 11:27
Печеніжчина постійно відчуває підтримку від благодійних гуманітарних організацій. Добрі справи для тих, хто потребує допомоги, не залишаються поза увагою в нашій громаді.
12 Січня, 2023 р., 11:25
СТАТТЯ 40 ККУ: АЛІБІ НЕВИНУВАТОСТІ Бажання людини зберегти своє життя та здоров’я стає інструментом для реалізації терористичних намірів у руках злочинців. Справедливе українське законодавство обумовлює такі випадки та надає жертвам злочину алібі.
12 Січня, 2023 р., 11:21
Нагадуємо, що при народженні дитини кожна сімʼя має право на одноразову допомогу ,,пакунок малюка” у натуральній або грошовій формі.
12 Січня, 2023 р., 10:59
На території Харківської області відновлено роботу 9 з 10 сервісних центрів МВС, в тому числі ТСЦ №6346, який став до повноцінної роботи на деокупованій території в м. Балаклія: це нове приміщення і нова локація для мешканців області.
12 Січня, 2023 р., 10:30
 Уряд затвердив програму для населення по обміну ламп розжарювання на світлодіодні лампи
11 Січня, 2023 р., 11:18
Весь час, від початку повномаштабної війни росії проти України й тяжкого становища жителів Печенізької громади, одним з надійних та відкритих партнерів Печенізької селищної військової адміністрації є Міжнародний комітет Червоного Хреста в Україні, який підтримує нас і допомагає. Разом ми зробили багато корисного та важливого для жителів громади, які цього потребують.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь