25 Лютого, 2023 р., 10:43
У річницю повномасштабного нападу рф на Україну начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов провів пресконференцію разом із керівниками силових структур Харківщини.
25 Лютого, 2023 р., 10:40
Президент України Володимир Зеленський вважає за потрібне докладати максимум зусиль, щоб світ зберігав єдність навколо України й продовжував підтримувати нашу країну в боротьбі за свободу й незалежність.
25 Лютого, 2023 р., 10:30
4,6 мільйона гривень – сума штрафів за керування транспортними засобами у нетверезому стані, стягнутих протягом січня фахівцями державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.
24 Лютого, 2023 р., 12:15
Вкотре на підтримку жителів Печеніжчини, які опинилися в тяжких життєвих обставинах Благодійною організацією Благодійний фонд "Харків з тобою" направлено свою допомогу - партію будівельних матеріалів. Ми отримали OSB-плити, невелику партію шиферу, монтажну піну, парізоляційну плівку, печі-буржуйки.
23 Лютого, 2023 р., 17:01
Один з найповажніших жителів Печенізької громади, ветеран та учасник бойових дій в Другій Світовій війні Шкарупета Григорій Савелійович сьогодні відзначає 98-й день народження. Спілкуємось із Григорієм Савелійовичем та зустрічаємось з ветераном декілька разів на рік вже 13 років поспіль.
21 Лютого, 2023 р., 11:10
20 лютого топонімічна комісія виконавчого комітету Печенізької селищної ради провела своє перше в цьому році засідання. В складі комісії працюють старости громади, інші фахівці Печенізької селищної ради. Співпрацюємо з краєзнавцями та працівниками культури. На порядку денному - робота над декомунізацією та деросієфікацією об’єктів топоніміки смт Печеніги та сіл Печенізької громади.
20 Лютого, 2023 р., 18:18
Бригада підпорядковується Держприкордонслужбі України. До лав вже вступили добровольці, які боронили Азовсталь та воювали на Бахмутському напрямку.
20 Лютого, 2023 р., 18:06
Кандидатами можуть стати громадяни віком від 18 до 60 років. Вони мають пройти медичну комісію та психологічний відбір. Після цього всі добровольці проходитимуть навчання тривалістю близько місяця.
20 Лютого, 2023 р., 18:03
Дементіївка — кривава та героїчна сторінка боїв за Харківщину. Гвардійці, бійці Збройних сил та Територіальної оборони стояли там не на життя, а на смерть — зупиняли жорстоких російських окупантів, які рвалися на Харків. «Збан», боєць штурмової бригади «Спартан», розповів про ті тяжкі дні щоденних боїв у надзвичайно важких умовах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь